Για τη συμμετοχή της σε τούρκικο σίριαλ και για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Ελένη Φιλίνη.

«Δέχθηκα ανήθικες προτάσεις και έχασα κάποιες δουλειές, αλλά το αντιμετώπισα με δυναμισμό. Όταν μου γυρίζει το μάτι, μου γυρίζει πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι όταν ήμουν πιο μικρή και χόρευα σε ένα μαγαζί, έρχεται ένας δημοσιογράφος και μου λέει \’\’αν δεν έρθεις αύριο στο τάδε ξενοδοχείο, μην ξαναπάς για δουλειά\’\’. Φυσικά και δεν πήγα στο ξενοδοχείο, αλλά ούτε με διώξανε από τη δουλειά. Μετά από χρόνια έμαθα ότι αυτός ο δημοσιογράφος είχε καταλήξει να πουλάει λεμόνια στο Παρίσι».

Και δε δίστασε να τονίσει: «Μου είχαν βάλει και πολλές τρικλοποδιές. Κάποιους τους απογοητεύουν αυτά, εμένα με ατσαλώνουν όμως. Όσο με πολεμάς δεν το βάζω κάτω. Έχω και μαύρη ζώνη στο καράτε».

Όσο για το τουρκικό σήριαλ που συμμετείχε, είπε «πέρασα πολύ καλά. Η παραγωγή είχε προδιαγραφές που θύμιζαν Hollywood. Ήταν μεγάλη διαφήμιση και για την Ελλάδα, καθώς γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος στη Μυτιλήνη».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook