Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός, που επρόκειτο σήμερα να εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή, με τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα βιασμού σε βάρος 27χρονης στο Ρέθυμνο.

Ο 29χρονος, ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, αρνείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 27χρονη, όταν μπήκε στο σπίτι της τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ δηλώνει μετανιωμένος για τον ξυλοδαρμό της νεαρής κοπέλας, πράξη την οποία αποδίδει στην κατανάλωση αλκοόλ.

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι με την 27χρονη διατηρούσε σχέση.

Αντίθετα, παραδέχεται τον ξυλοδαρμό εναντίον του θύματος, τον οποίο αποδίδει στην συναισθηματική του φόρτιση και στην μέθη του, ενώ υποστηρίζει ότι με το θύμα γνωρίζονταν και ότι υπήρχε σχέση μεταξύ τους.

Ο ανακριτής ζήτησε και είδε την Παρασκευή την 27χρονη, που έδωσε συμπληρωματική κατάθεση εξού και οι συνήγοροι του ειδικού φρουρού έκριναν ότι πρέπει να λάβουν γνώση των νέων δεδομένων της δικογραφίας, προκειμένου ο 29χρονος να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο ειδικός φρουρός που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ εισέβαλε στο σπίτι της 27χρονης, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, την ώρα που αυτή κοιμόταν και αποπειράθηκε να την κακοποίησει σεξουαλικά.

Η κοπέλα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να γρονθοκοπηθεί άγρια από τον 29χρονο.

Τελικά ο ειδικός φρουρός φεύγοντας από το σπίτι της κοπέλας με το αυτοκίνητο του, για κακή του τύχη τράκαρε λίγο παρακάτω.

Ο 29χρονος, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία του Ρέθυμνου, συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την 27χρονη και από άλλα άτομα, τα οποία είχαν προστρέξει στην οικία της.

Η 27χρονη εξετάστηκε, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύτηκε.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο ειδικός φρουρός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook