Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο 59χρονος προπονητής του Πλατανιά ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι τα εξής: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Δοκιμάσαμε κάποια νέα παιδιά σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά κάναμε πολλά λάθη και μας προβληματίζει αυτό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη».

Στη συνέχεια στη συνέντευξη τύπου ο Μακεδόνας τεχνικός δήλωσε τα εξής:  "Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Εμείς κάναμε δύο δώρα, τα δύο πρώτα γκολ. Ούτε οι ερασιτεχνικές ομάδες δεν τα δέχονται αυτά. Στο τέλος γίναμε λίγο απειλητικοί, ρισκάραμε, γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή. Θέλαμε να διεκδικήσουμε κάθε ελπίδα που είχαμε στο παιχνίδι, όσο αυτό έμενε στο 2-1. Βγάλαμε κάποια θετικά συμπεράσματα, αλλά και αρνητικά. Είμαι δέκα μέρες στην ομάδα και ακόμα τη μαθαίνω. Θεωρώ πως αυτό ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ".

Αναφορικά με την αλλαγή του Δέντσα είπε: 

«Τον έβγαλα για να τον προστατέψω και γιατί δεν ήταν σε καλή μέρα. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό την Τρίτη. Πιστεύω πως θα πάρει τη νίκη επειδή έχει καλύτερη ομάδα από την Άρσεναλ. Όσο για εμάς θα συνεχίσουμε και θα δούμε τι στόχους έχουμε».


Λευτέρης Αντωνακάκης


Φώτο onsports.gr