Νεφώσεις και ισχυροί άνεμοι προβλέπονται σήμερα για την Κρήτη μα την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά:

Χανιά

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 3/12, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 3/12, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ηράκλειο

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 3/12, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Νεφώσεις προβλέπονται για την Ιεράπετρα σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενλω η ένταση των ανέμων θα φθάσει τα 7-8 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά.

Για αύριο Δευτέρα 3/12, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook