Ένας… αφιονισμένος Βέργος με πέντε γκολ πρωταγωνίστησε στην ευρεία νίκη της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού επί του Πλατανιά με 6-0.
Ο νεαρός φορ πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού αντί του Ιωαννίδη και δικαίωσε τον Μπερντ Στορκ για την επιλογή του.

Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ  στο πρώτο ημίχρονο (22’, 31’ και 45’), απλοποιώντας από νωρίς τα πράγματα για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν τα πράγματα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να συνεχίζουν στους ίδιους ρυθμούς και να φτάνουν στο 4-0 στο 73’ με τον Βουτσιώτη.

Στο 77’ ο Βέργος πέτυχε το τέταρτο γκολ του στο παιχνίδια ανεβάζοντας το σκορ στο 5-0, για να ολοκληρώσει το προσωπικό του… σόου στο 87\’ με το πέμπτο προσωπικό γκολ.
Η χανιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντισταθεί στις… ορέξεις του Ολυμπιακού, που έχει από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα αυτό της Super League.

Ολυμπιακός (Μπερντ Στορκ): Βλάχος (61’ Χουτεσιώτης), Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Πίντο (77’ Βούρος), Παπασάββας, Δ. Σιώπης (69’ Πασαλίδης), Βουτσιώτης, Βέργος, Γκίνο, Παιδάκης.

Πλατανιάς (Γιώργος Προμπονάς): Κοκκαλάς, Μιχαήλ, Κονονένκο, Ροκάκης, Τσικουδάκης, Πατρικάκης, Πάτα (77’ Μαυρεδάκης), Λίκα, Ντούπης (46’ Ι. Μαραγκουδάκης), Γαλανίδης, Τσίτας (36’ Φραγκιουδάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Φώτο από gavros.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook