Αλώβητος έφυγε από το Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας ο Α.Ο. Χανιά, αφού θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το 0-0 απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που οι \”μπλε\” παίρνουν ισοπαλία στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας, αφού είχε προηγηθεί το περσινό (και δραματικό) 2-2.
Με τον νεαρό Μαρκαντωνάκη στο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια να σώζει τον ΑΟΧ στις καθυστερήσεις του αγώνα σε σουτ του Χρυσάφη, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Ο Μουράτ Σεροπιάν προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, δίνοντας ευκαιρίες σε Μπαρτζίδη, Ζντράβκοβιτς. Παράλληλα μετά τις κινήσεις της διοίκησης είχε στη διάθεσή του τον στρατευμένο Πυθαρούλη. Ακόμα επανήλθαν στο αρχικό σχήμα οι Δουμάνης και Βουρβαχάκης. 

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο επιθετικά και είχε δοκάρι στο 15\’ με τον Χρυσάφη. Ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων πήγε να αιφνιδιάσει στο 29\’ τον Μαρκαντωνάκη, αλλά ο Χανιώτης γκολκίπερ έστω και δύσκολα απέκρουσε. 
Ο ΑΟΧ ισορρόπησε στη συνέχεια το παιχνίδι και προσπάθησε να \”χτυπήσει\” στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου.
Στο 36\’ ο Γωνιωτάκης έφυγε στην κόντρα και προσπάθησε να \”κρεμάσει\” από μακρινή απόσταση τον πρώην γκολκίπερ του ΑΟΧ Μητσέα, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το 0-1 χάθηκε στο 45\’ όταν το μακρινό σουτ του Μποχώνη απέκρουσε με δυσκολία ο Μητσέας, ο οποίος μπλόκαρε στη συνέχεια την κεφαλιά του Ζντράβκοβιτς από το κόρνερ του Κέρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν λιγοστές αλλά στη πιο σπουδαία οι φιλοξενούμενοι \”άγγιξαν\” το γκολ στο 58\’.
Ο Κέρι εκτέλεσε το κόρνερ ο Πυθαρούλης στην \”καρδιά\” της άμυνας έκανε την κεφαλιά υποχρεώνοντας σε εξαιρετική απόκρουση τον Μητσέα. Από την νέα εκτέλεση κόρνερ του Κέρι η κεφαλιά του Ψυχουντάκη κατέληξε άουτ.
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μαρκαντωνάκης έσωσε με εξαιρετική απόκρουση τον ΑΟΧ στο σουτ του Χρυσάφη, με τον Μπιμπίρη στη συνέχεια από το ύψος του πέναλτι να σουτάρει δυνατά και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Ιατρού, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης, Τριάντος (62’ Κορνελάτος), Μπούγιας (62’ Αλεξίου), Έβερετ (78’ Πάλλας), Δημητριάδης, Χρυσάφης, Μπέχλης, Κούκας.

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Μαρκαντωνάκης, Μπαρτζίδης (91\’ Κορτσινίδης), Μποχώνης, Κέρι (69’ Μποτωνάκης), Ψυχουντάκης, Πυθαρούλης, Ζντράβκοβιτς, Δουμάνης, Γωνιωτάκης (60΄Πάγκαλος), Βουρβαχάκης, Καμπλιώνης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook