Με το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης κατάφερε να… σώσει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στον Πανθρακικό.
Ο 24χρονος φορ αποτέλεσε τη \”χρυσή\” αλλαγή του Νίκου Αναστόπουλου, αφού πέρασε στον αγώνα στο 81\’ και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 90\’ μετά από τη συρτή σέντρα του Ζορμπά, που επίσης είχε έρθει από τον πάγκο.
Σε ένα κακό ματς στο \”Γεντί Κουλέ\” ο Πανθρακικός έχασε καλή ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο στο 37\’, με τον έμπειρο και φορμαρισμένο φορ να αποχωρεί στο ημίχρονο με πρόβλημα τραυματισμού.
Στο 52\’ ο Μπαϊκαρά ανατράπηκε από τον Σόουζα και το πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Ιωαννίδης αξιοποίησε ο Βαϊρουά για το 0-1.
Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το 90\’ όπου ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Περογαμβράκη.
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (55’ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος (81’ Περογαμβράκης), Ιωαννίδης (55’ Βιτώρος), Σόουζα, Σίσιτς 
Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Βαϊρουά (62’ Μουνάφο), Καστσελάν, Παπαδόπουλος (46’ Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μπαϊκαρά (69’ Μίνγκας), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Σκλιοπίδης

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook