Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα του Πλατανιά με τη Βέροια (09/12), όπως ανακοίνωσε η χανιώτικη ΠΑΕ.
Παράλληλα στη διάθεση των φιλάθλων θα τεθούν και τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (13/12).
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.
Η διάθεση θα γίνεται απο τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το Ενημερωτικό Περίπτερο του Δήμου Χανίων στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.
ΤΙΜΕΣ
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρες 1 και 2: 20 ευρώ.
Θύρες 3 και 4: 15 ευρώ.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Παράλληλα με τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Βέροια, θα πωλούνται και τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας του Πλατανιά με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στις 16.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.
Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες του Κυπέλλου, όπως η Π.Α.Ε. Πλατανιάς είχε ανακοινώσει πριν ξεκινήσει τη διάθεσή τους.
Γενική είσοδος για τον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας: 10 ευρώ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook