Η Janee Parsons, 31 ετών, μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, η οποία δούλευε ως αισθητικός βρέθηκε νεκρή μέσα στο ίδιο της το σπίτι από άντρες της Scotland Yard το πρωί του Σαββάτου υστέρα από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον σύζυγό της Andrew, 35 ετών.

Το ζευγάρι είχε μετακομίσει από τις ΗΠΑ στη Βρετανία, υστέρα από την πώληση ενός spa που διατηρούσαν στη Οκλαχόμα. Τα δύο άτυχα παιδιά, πέντε και οκτώ ετών, πλέον θα τα φροντίζουν ο πατέρας και η αδελφή της ατυχής Janne οι οποίοι ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ. Η Jocelyn Brady, αδελφή του θύματος που ζει στο Yukon της Οκλαχόμα δηλώνει πως τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της είναι συγκλονισμένη από το θάνατο της αδελφής της. Ακόμη λέει: «Όλοι την αγαπούσαμε, ήταν πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, ήταν η καλύτερη μου φίλη».

Οι γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία ύστερα από τις έντονες φωνές που ακούσαν, είπαν πως οι οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ πρόσφατα είχαν δημιουργήσει δύο επιχειρήσεις με σκοπό να μαζέψουν ρευστό. Μάλιστα ένας από αυτούς λέει χαρακτηριστικά: «Ήταν μια πολύ ευχάριστη οικογένεια και το γεγονός που συνέβη ήταν πραγματικά συγκλονιστικό».
 
Γείτονες και φίλοι αφήσαν λουλούδια και σημειώματα έξω από το σπίτι της Janne γράφοντας: «Στην αγαπημένη μου φίλη Janne. Έφυγες μακριά μας, και μας κοιτάς από ψηλα, δεν θα καταλάβω ποτέ το γιατί» και «τα αγόρια σου θα μεγαλώσουν γνωρίζοντας ότι είσαι εκεί ψηλά και τους βλέπεις, καθοδηγώντας τους κάθε μέρα με κάθε τρόπο».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook