Συγχαρητήρια έδωσε στους παίκτες του ο προπονητής του Εργοτέλη Σινισα Γκόγκιτς για την νίκη που πέτυχαν σήμερα στο Παγκρητιο στάδιο κόντρα στην Καλλιθέα.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων στην συνέντευξη τύπου δήλωσε: ««Όλος ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος γιατί παίχτηκε ανοικτό παιγνίδι όπως θέλουμε όλοι. Μετά τη μεγάλη νίκη με τη Λάρισα ξέραμε πόσο δύσκολο παιγνίδι θα ήταν γιατί από συγκέντρωση δεν μπήκαμε όσο συγκεντρωμένοι θέλαμε.

Η Καλλιθέα είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Φτάσαμε 3 φορές στα γκολ (Τζανακάκης σέντρα πχ) και στο 29 ήμασταν 2-0 μπροστά. Μετά δεν είχαμε ηρεμία και κάναμε 19 λάθη. Δεν είναι πρώτη φορά που είμαστε μπροστά και δεν έχουμε την ηρεμία να το ελέγξουμε, κάνοντας αβίαστα λάθη που δεν επιτρέπονται. Γιατί τότε η Καλλιθέα έβγαινε στην κόντρα με δυο πολύ καλούς επιθετικούς που ξέρουν τη θέση και ξέρουν μπάλα. Τους ξέρω από την παρουσία τους στον Ολυμπιακό.

Μπράβο στα παιδιά κι αν είχαμε τύχη ή ικανότητα παραπάνω μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ όπως μπορούσε κι η Καλλιθέα να σκοράρει. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Δώσαμε ο,τι έχουμε και δεν έχουμε σήμερα. Όταν είμαστε μπροστά είμαστε νευρικοί κάνοντας λάθη. Αντί να βάλουμε γκολ και να ηρεμήσουμε γίνεται το αντίθετο και πρέπει να βρω λύση. Είναι πολλοί οι άπειροι παίκτες.

Οι αλλαγές ήταν λόγω τραυματισμού του Μηνά, μου χάλασε τη σκέψη γιατί ήθελα να κάνω άλλη αλλαγή. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα η Καλλιθέα κι ο κ. Παντέλης ξέρει την δεύτερη κατηγορία καλύτερα από εμένα. Εδώ οι ομάδες δύσκολα σκοράρουν.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook