Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Μίλαν, κ. Vito Bruno (Manager) και essandro Facchini (Μanager της \”Milan Junior Summer Camps\”) τον κ. Γιάννη Μηλιαρά (Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου) και τον Prof. Gian Andrea Garancini (Γραμματέα του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου) είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης και ο Πρόεδρος της Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Γιάνης Δροσίτης με στόχο να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου και των άλλων αθλητικών κέντρων του Δήμου Ηρακλείου. 
 Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων ξεναγήθηκαν στο βοηθητικό και κεντρικό στάδιο, τα αποδυτήρια και χώρους φιλοξενίας των εγκαταστάσεων, τη πισίνα και τα γυμναστήρια του Παγκρητίου Σταδίου και εντυπωσιάσθηκαν από την ποιότητα και λειτουργικότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων και των εγκαταστάσεων φιλοξενίας. 
 Στην συζήτηση που ακολούθησε τόσο με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη, τον πρόεδρο της ¨Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου¨ (ΑΑΗ) κ. Γιάννη Δροσίτη και την αντιπρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης ΑΑΗ κα. Ευα Τυλιανάκη, εξετάστηκε το ενδεχόμενο να διοργανωθούν από την Μίλαν υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, της Α.Α.Η και του Ροταριανού Όμόλου Ηρακλείου ποδοσφαιρικά Summer Camps (Football Summer Schools) με μεσογειακή εμβέλεια καθώς επίσης και άλλες αθλητικές δραστηριότητες με αντικείμενο το ποδόσφαιρο. 
 Οι εκπρόσωποι της Μίλαν προσέφεραν στο Δήμαρχο ένα λάβαρο με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας μεταξύ των οποίων και οι Γκατούζο, Ιντζάγκι, Κακά ενώ ο κ. Κουράκης τους δώρισε ψηφιακούς δίσκους του Δήμου Ηρακλείου με παραδοσιακή Κρητική Μουσική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook