Η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης ανακοινώνει την διεξαγωγή του δωρεάν σεμιναρίου για τις νέες αλλαγές στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία με εισηγητή τον κο Ραπανάκη Πέτρο,στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 07/12/2012 και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και στα Χανιά το Σάββατο 08/12/2012 στο ΕΒΕΧ σε 2 γκρούπ, 9:00 – 13:00 και 13:30 – 17:00

Το δωρεάν σεμινάριο συνδιοργανώνεται στο Ρέθυμνο με τον Σύλλογο Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν.Ρεθύμνου και στα Χανιά συνδιοργανώνεται με τους 2 συλλόγους λογιστών, τον Σύλλογο Ελεύθερων Επαγγελματιών Λογιστών – Φοροτεχνικών  Ν. Χανίων και τον Σύλλογο Αδειούχων Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Χανίων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι οικονομολόγοι – μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης και οι λογιστές – φοροτέχνες με άδεια από το ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης που είναι ταμιακά ενήμεροι, με εξαίρεση τους συναδέλφους οικονομολόγους – λογιστές που είναι άνεργοι.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Για διευκόλυνση των συναδέλφων δεν απαιτείται η κατάθεση έγγραφης δήλωσης συμμετοχής στα γραφεία του ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης όπως ορίζουν οι οδηγίες του ΟΕΕ,  αλλά οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται τηλεφωνικά στο 28210 94505 και στο 28210 76186.

Λόγο του μεγάλου ενδιαφέροντος και της εξαιρετικά μεγάλης συμμετοχής μπορούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο και αυτοί που ασχολούνται με τα εργατικά – ασφαλιστικά (δικηγόροι – επαγγελματίες) καταβάλλοντας το ποσό των 20 ευρώ. Στους συλλόγους λογιστών Χανίων και Ρεθύμνου στην είσοδο του σεμιναρίου αλλά αφού πρώτα έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στο οικονομικό επιμελητήριο.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook