Οι πληροφορίες που ήθελαν την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, να είναι έγκυος επιβεβαιώθηκαν. Το παλάτι St. James ανακοίνωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ περιμένουν το πρώτο τους παιδί, 20 μήνες μετά το γάμο τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δηλώνουν ενθουσιασμένα με την είδηση. Εκπρόσωπος ανέφερε ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη σε νοσοκομείο στο κεντρικό Λονδίνο με πρωινή αδιαθεσία και ότι αναμένεται να παραμείνει εκεί για αρκετές ημέρες.

Η δούκισσα Κάθριν, 30 ετών, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, επίσης 30 ετών, δεύτερο στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, τον Απρίλιο του 2011.

«Ο δούκας και η δούκισσα Κέμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει παιδί», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Κλάρενς Χάους.

«Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δύο οικογενειών είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Η δούκισσα εισήχθη σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ Ζ\’ στο κέντρο του Λονδίνου εξαιτίας σοβαρής ναυτίας. Καθώς η κύηση είναι στο αρχικό της στάδιο, η Αυτής Μεγαλειότης θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες και στη συνέχεια θα έχει ανάγκη ξεκούρασης» επισημαίνεται.

Τη χαρά του για την εγκυμοσύνη εξέφρασε με μήνυμα στο Twitter ο Ντέιβιντ Κάμερον: «Είμαι ενθουσιασμένος με τα νέα. Θα γίνουν υπέροχοι γονείς» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook