Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο σεμινάριο της Ζ\’ Ένωσης για το πρόγραμμα \”Tennis 10\’s\”, με ομιλητή τον προπονητή του Ο.Α. Χανίων Μανώλη Δολιανίτη.
Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΑΧ:
Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο σεμινάριο της Ζ΄ Ένωσης για το πρόγραμμα \”Tennis 10\’s\” για παιδιά κάτω των 10 ετών με ομιλητή τον \”δικό μας\” Δολιανίτη Μανώλη, προπονητή και υπεύθυνο της προπονητικής ομάδας του Ο.Α. Χανίων και tutor της Ζ΄ Ένωσης Κρήτης. Η τιμή στο πρόσωπο του προπονητή του Ο.Α.Χ. κ. Δολιανίτη ήταν μεγάλη για την επιμόρφωση συναδέλφων του απ\’ όλη την Κρήτη αλλά και η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. 
Τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν: Εξέλιξη στο πορτοκαλί επίπεδο, Στρατηγική και Τακτική στο πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο, Κυκλική ομαδική προπόνηση στο κόκκινο επίπεδο και Πνευματική προπόνηση με έμφαση στο κίνητρο, και απ\’ ότι φάνηκε παρακολουθήθηκαν απ\’ όλους με μεγάλο ενδιαφέρον. Το σεμινάριο διεξάχθηκε στο ξενοδοχείο Alexander στο Γερακάρι Ρεθύμνου και συμμετείχαν 25 προπονητές απ\’ όλη την Κρήτη με την Ζ΄ Ένωση να πριμοδοτεί μεγάλο μέρος των εξόδων του σεμιναρίου σε μία προσπάθεια που κάνει τα 3 τελευταία χρόνια για άνοδο του Παγκρήτιου τένις. Με την παρουσία τους τίμησαν το επιμορφωτικό διήμερο τόσο ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Σπυριδάκης όσο και το μέλος κ. Σταυρουλάκης που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης στο Γερακάρι.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν όλοι οι προπονητές του Ο.Α.Χ. Καϋμενάκης Ηλίας, Καλογηρόπουλος Διονύσης, Κουβαράκης Πολύδωρος, Ριτζάκη Μαρία και Χέλμης Ερμής που έδωσαν δυναμικό παρών αποδεικνύοντας τόσο την δίψα τους για επιμόρφωση όσο και το επίπεδο των γνώσεων τους. Ακόμα αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Διγενάκη Αλέξανδρο, Βολτυράκη Βασίλη, Ζερβό Γιώργο και Διγενάκη Βασιλική (αθλητές του Ο.Α.Χ.) για την πολύτιμη συμμετοχή τους στις παρουσιάσεις του γηπέδου, επιδεικνύοντας τις ασκήσεις μαζί με παιδιά από το Ρέθυμνο και το Φιλία Τ.Κ. καθώς και τους γονείς τους που βοήθησαν σ\’ αυτή την προσπάθεια φέρνοντας τα παιδιά στο Γερακάρι. Ο Ο.Α.Χ. λοιπόν για μία ακόμα φορά απέδειξε την δυναμική του σε έμψυχο υλικό αφού προπονητές, αθλητές γονείς και Δ.Σ. ανεβάζουν τον πήχη ψηλά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook