Κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε λίγες ώρες μετά την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Για «εμμονή» του Αλέξη Τσίπρα «να ξαναπάμε στη δραχμή», κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο και ιδιαίτερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου του Κόμματος, στην εκτός κειμένου αναφορά του ότι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ αποτελεί «αυτοεπιβεβαιούμενη προφητεία».

«Μέχρι σήμερα, ο κ. Τσίπρας απειλούσε διεθνείς επενδυτές, ώστε να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Σήμερα, “προφήτευσε” ότι θα βγούμε από το ευρώ, αν και απέφυγε επιμελώς να περιλάβει την αναφορά του αυτή στο γραπτό κείμενο που διένειμε στους δημοσιογράφους. Χωρίς πρόγραμμα, με το κόμμα του διχασμένο, ο κ. Τσίπρας κρέμεται μόνο πάνω στην εμμονή του: να ξαναπάμε στη δραχμή. Με τον πιο επίσημο τρόπο, ο ΣΥΡΙΖΑ εύχεται το διασυρμό και τη χρεοκοπία της χώρας μας», τονίζει η ΝΔ.

Απαντώντας το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «πολιτική ολοκληρωτικής καταστροφής της κυβέρνησης» που «δεν κρύβεται ούτε με ψέματα, ούτε με λάσπη» και προσθέτει:

«Αυτοί που κάνουν τα πάντα για την απομόνωση της χώρας και τη διάλυση της Ευρώπης είναι εκείνοι που ψηφίζουν τα μνημόνια της χρεοκοπίας, της εξαθλίωσης και της συρρίκνωσης της δημοκρατίας».

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook