Έχοντας γίνει πια γνωστές στο πανελλήνιο, οι ροζ φανέλες που φόρεσε η ποδοσφαιρική ομάδα Βουκεφάλας στη Λάρισα έγιναν θέμα και στους New York Times, οι οποίοι φιλοξενούν άρθρο για τη χορηγό «Μαντάμ Σούλα».

«Εγώ είμαι εδώ!» είπε η ιδιοκτήτρια πολυτελών οίκων ανοχής, όταν ένας φίλος τη ρώτησε αν θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα εν μέσω κρίσης.

Πρώην ιερόδουλη, η 67χρονη σήμερα Μαντάμ Σούλα, κατά κόσμο Σούλα Αλευρίδου, θεωρεί πατριωτική την κίνησή της, αφού βοήθησε να επιβιώσει μια «πολύ καλή» τοπική ομάδα.

Η τοπική κοινωνία φαίνεται όμως ότι έχει διαφορετική άποψη για το ροζ δώρο της φανέλας, ύψους 1.300 ευρώ μέχρι στιγμής.

Ο δήμαρχος Λάρισας Κωνσταντίνος Τζανακούλης «αγνόησε επιδεικτικά τις ερωτήσεις για το θέμα» γράφει η ανταποκρίτρια των New York Times.

Από την πλευρά της, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας ενημέρωσε πρόσφατα τον Βουκεφάλα ότι δεν θα ανεχθεί διαφημίσεις με το όνομα των δύο οίκων ανοχής (Βίλα Ερότικα και Οίκος Εποχής) ακόμα και στις προπονήσεις της ομάδας, απειλώντας με ποινές για «δυσφήμιση του αθλήματος».

Ο πρόεδρος της ομάδας Ιωάννης Μπατζιόλας θεωρεί ωστόσο υποκριτική τη στάση των τοπικών φορέων, επισημαίνοντας ότι το ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα επιχορηγούνται από τον ΟΠΑΠ. «Τι είναι καλύτερο να προωθεί κανείς: το τζόγο ή το σεξ» διερωτάται ο πρόεδρος.

 

in.gr