Σειρά συναντήσεων με παίκτες και τεχνική ηγεσία προκειμένου να περάσει τα μηνύματα του και να χτυπήσει το «καμπανάκι» για την συνέχεια μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα είχαν σήμερα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης μίλησε μεμονωμένα στους Βερόν, Μονιάκη και Παπάζογλου λέγοντας τους ότι δεν θα ανεχθεί στο μέλλον παρόμοιες εμφανίσεις.

Παράλληλα επεσήμανε ότι θα πρέπει όλοι, να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται τονίζοντας χαρακτηρίστηκα ότι δεν θα δεχτεί από κανέναν παίκτη να βάλει την ατομική του διάκριση πάνω από την συνολική της ομάδας. Ο πρόεδρος των ασπρόμαυρων έστειλε με αυτό τον τρόπο τα πρώτα του μηνύματα ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποίηση παρόμοιες συναντήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Στην συνέχεια έγινε συζήτηση με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο όπου και έγινε ανάλυση για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ ενώ λόγος έγινε και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βρεθεί η λύση έτσι ώστε να ξεφύγει άμεσα η ομάδα από την άσχημη αγωνιστική κατάσταση.

Εν τω μεταξύ στα αποδυτήρια παίκτες και προπονητής ανέλυσαν λάθη που έγιναν στα τελευταία παιχνίδια τα οποία στοίχησαν βαθμούς στην ομάδα με τον «Αλενατορε» να ζητάει καλύτερη παρουσία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και επιστροφή στις επιτυχίες αρχής γινομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου στο Περιστερί κόντρα στον Ατρόμητο.

Προβλήματα ενόψει Ατρομήτου

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Τα προβλήματα για μια ακόμα φορά είναι αρκετά για τον Νίκο Αναστόπουλο καθώς τέσσερις παίκτες δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της προπόνησης το οποίο περιλάμβανε αρχικά ασκήσεις για την φυσική κατάσταση και έπειτα ασκήσεις τακτικής και δίτερμα με περιορισμούς σε μικρό χώρο.

Ο τραυματίας Xαριτωνίδης έκανε θεραπεία, όπως και ο Σίσιτς που νιώθει ενοχλήσεις κοντά στον προσαγωγό ενώ οι Περογαμβράκης και Λαμπρόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα έχοντας ενοχλήσεις στον αστράγαλο, χωρίς πάντως η κατάσταση του να εμπνέει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία.

Όσον αφορά το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Στην προπόνηση των ακαδημιών
Σαρ, Σίσιτς και Λαμπρόπουλος


Στην αυριανή προπόνηση των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ θα δώσουν το παρόν οι ποδοσφαιριστές Σίσιτς, Σαρ και Λαμπρόπουλος οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την προπόνηση, θα μιλήσουν και θα φωτογραφηθούν με τα παιδιά των ακαδημιών. Η εκδήλωση θα γίνει στο Καλτσέτο και θα ξεκινήσει στις 7μμ.