Έχοντας μια πορεία 20 χρόνων στο χώρο της κομμωτικής και με συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz, o Τρύφωνας Σαμαράς δεν είναι aδικαιολόγητα στο προσκήνιο. Ο γνωστός “hair stylist” δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο χoρό και ξαφνιάζει το κοινό με τις κρυφές πτυχές του εαυτού του.

Και επειδή οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, ο Τρύφωνας τραβά και πάλι τα βλέμματα, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα νεότερα χρόνια του που θα συζητηθούν. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η “Espresso της Κυριακής”, ο γνωστός κομμωτής φαίνεται αγνώριστος.

\"\"Ο ίδιος μίλησε για το “Dancing with the stars”, την προσωπική αλλά και την επαγγελματική πορεία του και τις μεγάλες του συνεργασίες. “Περνάω πολύ ωραία στο “Dancing”. Θα ήθελα να μη φεύγει κανείς κάθε Κυριακή. Όλοι είμαστε ένα παρεάκι. Συγκινήθηκα πολύ με την αγάπη του κόσμου. Δεν περίμενα ότι θα έβγαινα και θα γινόταν αυτός ο πανζουρλισμός στη σκηνή. Δεν είμαι τραγουδιστής, δεν είμαι ηθοποιός, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό και ήταν κάτι πρωτόγνωρο και πραγματικά το χάρηκα πολύ”, δήλωσε και παραδέχτηκε πως θα ήθελε να φθάσει στον τελικό.

Για την κριτική επιτροπή, ο ίδιος σημείωσε: “Τώρα ξεκινήσαμε. Αν από την αρχή δώσουν δεκάρια ή εννιάρια, τι ουσία θα έχει το παιχνίδι; Δεν νομίζω πάντως ότι άξιζα τόσο χαμηλή βαθμολογία. Η δουλειά μου μπορεί να μην είναι χορευτής, όμως έκανα μεγάλη προσπάθεια και δεν βγήκα να κάνω σαχλαμάρες. Αυτό το πεντάρι του κυρίου Λάτσιου με κάρφωσε στην καρδιά. Ηταν καρφί στην καρδιά μου. Στενοχωρήθηκα”.

\"\"Μιλώντας για τις συνεργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν, ο Τρύφωνας ανέφερε: “Αρχισα το 1990 και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερα να γίνω ένας από τους πιο περιζήτητους hair stylists. Το 1992 χτένισα την Κλόντια Σίφερ και την Κάρλα Μπρούνι για το fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου. Το 1994 έφερα καλεσμένη για τα γενέθλιά μου την Εύα Χερτζίκοβα” και συνέχισε: “Δύο γυναίκες ήθελα να χτενίσω από μικρός: την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Λίντα Εβαγκελίστα. Και τις δύο τις χτένισα. Και οι δύο στην αρχή δεν ήθελαν να τις χτενίσω”.

Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, ο γνωστός κομμωτής αποκάλυψε πως ήταν η εξής: “Ο χαμός αγαπημένων προσώπων είναι ό,τι πιο δύσκολο. Όλα τα άλλα, και τα κομμωτήρια και το “Dancing”, τα βάζω σε δεύτερη μοίρα. Τη μητέρα μου την έλεγαν Σταυρούλα. Έφυγε ξαφνικά από καρκίνο και ο θάνατός της ήταν κατραπακιά για μένα. Λένε πολλοί “έλα, μωρέ, θα το ξεπεράσεις”. Για \’μένα είναι κάτι που δεν θέλω να το ξεπεράσω. Τι να ξεπεράσω; Τον χαμό της ίδιας μου της μάνας; Αυτό δεν ξεπερνιέται. Το έχεις μέσα σου και προχωράς… Μου είναι δύσκολο να μιλάω για εκείνη και τώρα ακόμη δακρύζω. Ναι, σκέφτηκα μέσα μου γιατί να μη ζει η μητέρα μου να με δει”.

\"\"

\"\"

\"\"

tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook