Με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής και δημιουργικότητας, η δημοφιλής υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών BestPrice.gr, θα δώσει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες δημιουργούς αλλά και σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο δευτερογενή τομέα (μεταποίηση), να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση online, χωρίς να διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα, απλά χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία "BestPrice Point".

Δίνοντας παράλληλα στους καταναλωτές πρόσβαση σε μια ιδιαίτερη ομάδα μοναδικών - και αμιγώς ελληνικής παραγωγής - προϊόντων, το "BestPrice Point" θα αποτελέσει σημείο πώλησης για ομάδες παραγωγών που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους, ενδεικτικά, κλάδους: Είδη τροφίμων και ποτών, Έπιπλα και είδη διακόσμησης, Ένδυση και Υπόδηση.

Με το "BestPrice Point", οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εισάγουν εύκολα και άμεσα τον κατάλογο των προϊόντων τους στο BestPrice.gr και μέσα σε λίγα λεπτά θα είναι σε θέση να δέχονται ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του ενιαίου καλαθιού αγορών BestPrice One.

Η έναρξη της νέας αυτής καινοτόμου λειτουργίας του BestPrice.gr έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2013.

Σχετικά με το BestPrice.gr:
To ΒestPrice.gr είναι η μεγαλύτερη (1.000+ ηλ. καταστήματα, 4+ εκ. προϊόντα) υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Εκτός από τη γνωστή διαδικασία έρευνας αγοράς, από τον Απρίλιο του 2012, το BestPrice.gr έχει εισάγει την καινοτόμο λειτουργία του "Ενιαίου Καλαθιού Αγορών" ή "BestPrice One", η οποία δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αγοράσει - από επιλεγμένα καταστήματα - εντός της υπηρεσίας, άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια, έχοντας επιπλέον οφέλη/προνόμια. Περισσότερα για το BestPrice.gr θα βρείτε στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας http://www.bestprice.gr.