Την σύμβαση ύψους 8.794.000 ευρώ για το μεταφορικό έργο των μαθητών στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων και Ρεθύμνου το σχολικό έτος 2012-2013 , συνυπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου Γιάννη Καψανάκη.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου Γιώργος  Χατζηδάκης, και ο Διευθυντής Ηλίας Μοσχάκης.

Πάντως όπως είπε στο flashnews.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου κ. Καψανάκης το πρόβλημα δεν έχει αντιμετωπιστεί καθώς μέχρι και τον Ιούνιο του 2012 το ΚΤΕΛ κάνει να λάβει περίπου 6,5 εκατ ευρώ.

Πάντως σημείωσε ο κ. Καψανάκης τα χρήματα αυτά αποτελούν μια ανάσα και δίνεται η δυνατότητα για να συνεχίσουν να εκτελούν το έργο της μεταφοράς των μαθητών.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης είπε στους λεωφορειούχους πώς στα πλαίσια των δυνατοτήτων του θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να μην επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα και να βγεί και αυτή η χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου, \”από την πλευρά μας και με δεδομένη την οικονομική συγκυρία, εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να αφήσουμε την μεταφορά των μαθητών, μέχρι να έχουμε πετρέλαιο για τα αυτοκίνητα μας γιατί εκτελούμε κοινωνικό έργο\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook