Στις 21 Δεκεμβρίου εκατοντάδες Αη Βασίληδες θα συγκεντρωθούν στο κέντρο της πόλης των Χανίων, στην πλατεία Αγοράς, για να φέρουν τα Χριστούγεννα στα παιδιά.

Το 2ο Santa Run Χανίων, διοργανώνεται  από το Σύλλογο Μαζικού Αθλητισμού Chania Personal Training-ΚΟΤΙΝΟΣ, την αθλητική παρέα του Ορίζοντα και το Δίκτυο fm 91,5. Σκοπός του  Santa Run είναι η ενίσχυση των συλλόγων ΚΗΦΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ που στηρίζουν παιδιά της πόλης με προβλήματα υγείας.

Εκατοντάδες Αη Βασίληδες θα διασχίσουν και φέτος το εμπορικό και ιστορικό κέντρο των Χανίων και θα καταλήξουν στο 1ο Γυμνάσιο για ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτυ με τα συγκροτήματα «Σιγανά Ποτάμια» και «Vanila Swing». Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. Μόνο περίσσευμα κεφιού, αγάπης και θέλησης.

Όλα τα έξοδα της διοργάνωσης καλύπτονται από χορηγούς και τα χρήματα των συμμετεχόντων συγκεντρώνονται εξ ολοκλήρου για τους συλλόγους που στηρίζουν τα παιδιά. Πέρυσι συγκεντρώθηκαν περίπου 9.500€.

Οι συμμετοχές γίνονται διαδικτυακά στο santarunchania.com, καθώς και στο σπίτι του Santa Run, Τσουδερών 36 – Χανιά. H απλή συμμετοχή κοστίζει 15€.

Φέτος ο Αη Βασίλης θα έρθει στα Χανιά στις 21 Δεκεμβρίου. Και δεν θα είναι ένας αλλά εκατοντάδες! Τρέξτε κι εσείς να δηλώσετε συμμετοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook