Λίγες ημέρες απέμειναν για τη διοργάνωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος Κρήτης Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας 2012, με τις ετοιμασίες από πλευράς Ι.Ο. Χανίων να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Το Flashnews.gr είναι ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας της σπουδαίας διοργάνωσης.

Η σχετική ενημέρωση του ΙΟΧ αναφέρει τα εξής:

Στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται οι ετοιμασίες για τη διοργάνωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος Κρήτης Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας 2012 που θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και 9 Δεκεμβρίου στο θαλάσσιο χώρο έξω από το Ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, αναμένονται στα Χανιά περισσότερα από 15 σκάφη απ' όλο το νησί, γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία της διοργάνωσης και δημιουργεί το συμπέρασμα ότι θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός και πλούσιο θέαμα μεταξύ των σκαφών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων που έχει αναλάβει φέτος τη διοργάνωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης (4/12) έτσι ώστε να ρυθμιστούν όλες οι παράμετροι για να κυλήσουν όλα ομαλά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ομίλου, κ. Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλο: "Φέτος έχουμε αναλάβει εμείς την ευθύνη για τη διοργάνωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Περιμένουμε αρκετές συμμετοχές απ' όλη την Κρήτη, γύρω στα 15 σκάφη. Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί και από τις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας γιατί πέρα από τον αγωνιστικό του χαρακτήρα, δημιουργεί και ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ των Ομίλων που είναι ένα πολύ θετικό γεγονός για την ιστιοπλοΐα".

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή, παραμονή της έναρξης των αγώνων, θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χ. στο Νεώριο Μόρο και η οποία θα είναι κοινή με την Αντιπεριφέρεια Χανίων, που αποτελεί τον συνδιοργανωτή. Η ώρα πραγματοποίησής της έχει οριστεί για τις 12 το μεσημέρι.