Την ανάγκη να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση άμεσα το ζήτημα της φοροδιαφυγής, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει στην υλοποίηση των πολιτικών της, επισήμανε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA» και στους δημοσιογράφους κ. Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο.

«Αν δεν καταφέρει η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το ζήτημα της φοροδιαφυγής ξεκινώντας με τις περιπτώσεις όλων εκείνων των συμπολιτών μας που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό και δεν μπορούν να τα δικαιολογήσουν, τότε πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση να προχωρήσει στην υλοποίηση οποιασδήποτε πολιτικής», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Χαρακτήρισε δε το ζήτημα αυτό «κομβικής και καθοριστικής σημασίας για την πολιτική επιβίωση της Κυβέρνησης», τονίζοντας παράλληλα ότι «δεν μπορούμε να επιβάλουμε στους πολίτες πρόσθετες θυσίες, εάν δεν αποκατασταθεί ένα μίνιμουμ κοινωνικής δικαιοσύνης».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «δεν είναι η πιο απαραίτητη παρέμβαση, όσο είναι ο επαναπροσδιορισμός των σχέσεων των κυβερνητικών εταίρων».

Ο κ. Μητσοτάκης, τέλος, αναφερόμενος στη χθεσινή ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε με έμφαση ότι «υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, όχι μόνο η Ελλάδα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook