Μία ιδιαίτερα τιμητική απόφαση για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων έλαβε η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, που όρισε προπονητή των Εθνικών ομάδων Γυναικών, Νέων Γυναικών & Νεανίδων, τον Μανώλη Αγγελάκη.
Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΝΟΧ και οι δηλώσεις του Χανιώτη τεχνικού:
Ο Μανώλης Αγγελάκης ορίστηκε με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ προπονητής των Εθνικών Ομάδων Γυναικών, Νέων Γυναικών & Νεανίδων, απόφαση που αποτελεί το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που έχει καταβάλλει ο Χανιώτης τεχνικός τα προηγούμενα χρόνια στο χώρο του Κανόε Καγιάκ αλλά και στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.
Για τον Όμιλο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αυτή η απόφαση της Ομοσπονδίας, όπως φυσικά και για τον ίδιο τον Μανώλη Αγγελάκη, που όπως δηλώνει, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του επιδεικνύεται.

\”Η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι πολύ τιμητική για μένα. Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας που έχει υπάρξει τα προηγούμενα χρόνια και χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι εκτίμησαν κάποια πράγματα. Από την πλευρά μου, σε συνεργασία πάντα με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, αποδέχτηκα αυτή την πρόταση και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για την τιμή που μου έκαναν. Δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης\”, είναι τα λόγια του Μαν. Αγγελάκη.

Ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων θα έχει συνεργασία με τον επικεφαλής των Εθνικών προπονητών (Τεχνικό Σύμβουλο) κ. SZUBSKI Zdzislaw.  Να σημειωθεί ότι προπονητής στις Εθνικές ομάδες Ανδρών, Νέων Ανδρών & Εφήβων αναλαμβάνει ο κ. Θεόδωρος Κιαπέκος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook