Πολωνοί οικοδόμοι ισοπέδωσαν κατά λάθος μια υπέροχη βίλα του 18ου αιώνα δώδεκα χιλιόμετρα από το Μπορντό της Γαλλίας που αποτελούσε το αρχιτεκτονικό διαμάντι της περιοχής του Yvrac.

Ο λόγος για το Chateau de Bellevue το οποίο αγοράστηκε από τον Ρώσο επιχειρηματία Dmitry Stroskin ο οποίος σκόπευε να την ανακαινίσει ώστε να αναδειχθεί η ομορφιά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sud Ouest, προσέλαβε ομάδα Πολωνών εργατών οι οποίοι όμως μάλλον δεν κατάλαβαν καλά τις εντολές που τους δόθηκαν. Αντί λοιπόν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την ανακαίνιση της βίλας, εκείνοι την κατεδάφισαν!

\”Το κάστρο Bellevue ήταν το καμάρι κι η χαρά του Yvrac\”, δήλωσε η πρώην ιδιοκτήτρια Juliette Marmie και πρόσθεσε \”Όλη η περιοχή είναι σοκαρισμένη. Πως μπορεί μια εταιρία να κάνει τέτοιο λάθος;\”.

Ο Stroskin ο οποίος δεν βρισκόταν στη Γαλλία όταν συνέβη το περαστικό επέστρεψε για να ελέγξει τις εργασίες και ανακάλυψε το λάθος των εργατών που μετέτρεψε την ιστορική κατοικία με τη σάλα χωρητικότητας 200 ανθρώπων και μαρμάρινες σκάλες σε συντρίμμια.

Σε δήλωσή του στην Sud Ouest ανέφερε \”Είμαι σοκαρισμένος. Καταλαβαίνω την αναστάτωση της κοινότητας\”, δήλωσε ο επιχειρηματίας ο οποίος είναι αποφασισμένος να χτίσει μια πανομοιότυπη ρέπλικα της κατοικίας.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook