Οι εκδόσεις Μαγικό Κλειδί διοργανώνουν την παρουσίαση του παραμυθιού : "Το ελατάκι που ήθελε να γίνει Χριστουγεννιάτικο δέντρο" της Κατερίνας Ε. Φραγκάκη στο βιβλιοπωλείο "Δοκιμάκης" αύριο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Ο σκηνοθέτης και δάσκαλος θεατρικής αγωγής Δημήτρης Φοινίτσης με συνεργό του τη δικηγόρο Ελίνα Καλλέργη, θα ξετυλίξουν το «μίτο της Αριάδνης» για να βρουν, ακόμα και οι μεγαλύτεροι, το δρόμο από τον κόσμο των ενηλίκων, στο μαγικό κόσμο των παιδιών. Και τα παιδιά θα απολαύσουν μια πέρα για πέρα χριστουγεννιάτικη ιστορία και μάλιστα συμμετέχοντας και τα ίδια σε αυτήν!!!!!!!

Λίγα λόγια για το παραμύθι

Τι γίνεται όταν ζούμε με όνειρα αλλά τελικά διαπιστώνουμε ότι η πραγματικότητά μας είναι πολύ πιο όμορφη και σπουδαία;
Ένα ερώτημα που απευθύνεται σε μικρούς αλλά και μεγάλους μέσα από το χριστουγεννιάτικο βιβλίο της Κατερίνας Ε. Φραγκάκη, συγγραφέα της «Καντής».

Μέσα από μια πολύ ιδιαίτερη εικονογράφηση και με βουτιά στα χρώματα και στο μαγικό κόσμο των παιδιών, η συγγραφέας παρουσιάζει την ιστορία ενός μικρού έλατου, που το όνειρό του –από τότε που ήταν μικρό σποράκι…- δεν ήταν άλλο από το να γίνει Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Όταν όμως έφτασε η ώρα για να πραγματοποιηθεί, το ελατάκι της ιστορίας διαπιστώνει ότι όσα θα άφηνε πίσω του, ίσως τελικά να ήταν εκείνα ακριβώς που το είχαν κάνει ήδη ευτυχισμένο.

Μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και τη σπουδαιότητα της φιλίας, με μυρωδιά Χριστουγέννων...

Μέρος των εσόδων διατίθεται στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΣΟΣ.