Στη φωτογράφιση για το αγγλικό περιοδικό Marie Claire, η Gwen Stefani μιλάει για την οικογένειά της, το στρες για να τα προλάβει όλα αφού είναι σύζυγος, μητέρα, τραγουδίστρια αλλά και για το πώς έχει καταφέρει να έχει το σώμα που όλοι βλέπουμε και θαυμάζουμε στα 43 της χρόνια.

«Γυμναζόμουν κάθε μέρα, όμως πλέον έχω σταματήσει. Νομίζω ότι το σώμα μου το χρειαζόταν ένα διάλειμμα. Έμενα ξύπνια όλο το βράδυ, γιατί το δεύτερο μωρό μου δεν κοιμόταν και είχε πολλά προβλήματα με τα αυτιά του. Μετά ξύπναγα το πρωί για να γυμναστώ, καθώς ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω και μετά πήγαινα σε επαγγελματικά ραντεβού για τις τρεις σειρές ρούχων που έχω, και μετά βόλτα με τα παιδιά μου, να τα πάω στον παιδικό σταθμό και άλλα πολλά».

\"\"

Και συνεχίζει: «Κατά τις τέσσερις το απόγευμα πήγαινα στο στούντιο για να ηχογραφήσουμε . Καθόμουν στον καναπέ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και ήμουν του τύπου \’\’ας το κάνουμε τώρα, γιατί χάνω χρόνο με τα παιδιά μου\’\’.

\"\"

Έτσι η τραγουδίστρια την οποία γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 όταν δημιουργήθηκε το θρυλικό συγκρότημα «No Doubt», αποφάσισε να αφήσει το γυμναστήριο κάτι το οποίο αδυνατεί ο καθένας να πιστέψει βλέποντας την άψογη σιλουέτα της.

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook