Πελάτες σε καταστήματα και γραφεία που βρέθηκαν στο διάβα του,έκλεψε ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά απο αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος, κατηγορείται πως χθες το απόγευμα, εισήλθε διαδοχικά σε δύο ιατρεία, ένα γυμναστήριο, ένα φροντιστήριο και ένα κατάστημα πώλησης γυναικείων ενδυμάτων στο Ρέθυμνο, κατά το χρόνο λειτουργίας τους και αφαίρεσε συνολικά, ένα πορτοφόλι, μία γυναικεία τσάντα και τρία κινητά τηλέφωνα.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψαν τα στοιχεία του 32χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω κλαπέντα είδη τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και τους αποδόθηκαν.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μία τσάντα που περιείχε διάφορα είδη (τρόφιμα, καλλυντικά και ένα κινητό τηλέφωνο), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο 32χρονος, με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί σήμερα (07-12-2012), στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες όμοιες πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook