Το εξαιρετικό υπερθέαμα Aladdin on Ice είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τα παιδιά του Δήμου Οροπεδίου το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011.

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Γεωργίου και Τζερμιάδων 180 άτομα -παιδιά και οι συνοδοί τους- μεταφέρθηκαν από το Οροπέδιο στο Κλειστό Ηρακλείου με νοικιασμένα λεωφορεία και με το λεωφορείο του Δήμου για να δουν μια διαφορετική αλλά και μοναδική συνάμα παράσταση.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, τα παιδιά του Δήμου Οροπεδίου απόλαυσαν, μαζί με εκατοντάδες παιδιά της Κρήτης , ένα καταπληκτικό θέαμα πλαισιωμένο από μαγικά νούμερα, ακροβατικά που κόβουν την ανάσα, σύγχρονη μουσική και υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικό πατινάζ, σ’ ένα ονειρεμένο σκηνικό που αντανακλά την μαγευτική ατμόσφαιρα της Μέσης Ανατολής.

«Θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά του Δήμου μας να έρθουν σε επαφή με ένα μοναδικό θέαμα υψηλού επίπέδου παρακολουθώντας μια εκπληκτική παράσταση που ενσωματώνει όλα όσα αγαπούν περισσότερο τα παιδιά: ψυχαγωγία, δράση, περιπέτεια, θέαμα.» δήλωσε ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Μηλιαράς.

«Αποτελεί για μας προτεραιότητα η ψυχαγωγία των μικρών μας δημοτών και η δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους γνωρίζοντας διάφορες μορφές τέχνης μέσα από ποιοτικά θεάματα και δράσεις. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε προς αυτή την κατεύθυνση ώστε τα παιδιά του Δήμου μας να αισθάνονται ότι έχουν ίσες ευκαιρίες με τους συνομήλικούς τους των αστικών κέντρων. Και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας γι’ αυτή την προσπάθεια είναι η ικανοποίηση και η χαρά που αντικρίζουμε στα πρόσωπά τους.» κατέληξε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook