Την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για τον β\’ γύρο του πρωταθλήματος της Super League ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.
Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος η χανιώτικη ομάδα δίνει συνολικά 8 εντός έδρας παιχνίδια, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως πιο \”εμπορικά\”, σε σχέση με τον α\’ γύρο, αφού τα Περιβόλια θα επισκεφτούν οι εξής ομάδες:
ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Άρης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Λεβαδειακός.
Στα 150 ευρώ έχει οριστεί η τιμή για τα διαρκείας του β\’ γύρου.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για τον β” γύρο του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Τα εισιτήρια αφορούν τις Θύρες 1 και 2 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και τιμώνται 150 ευρώ.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν είτε στα Γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, είτε στο Ενημερωτικό Περίπτερο, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, καθημερινά, από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Εκεί, θα συμπληρώνουν αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας και θα πληρώνουν το σύνολο του ποσού (150 ευρώ), κατοχυρώνοντας έτσι την απόκτηση της κάρτας διαρκείας, δηλαδή μιας συγκεκριμένης θέσης είτε στη Θύρα 1 είτε στη Θύρα 2 του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολιών, για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στον β” γύρο του πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Στη συνέχεια, θα λαμβάνουν μία απόδειξη παραλαβής της κάρτας διαρκείας, με την οποία θα παραλάβουν την κάρτα διαρκείας στις αρχές Ιανουαρίου, πριν από το πρώτο παιχνίδι του β” γύρου (εντός έδρας με Π.Α.Σ. Γιάννινα).

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook