Λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ του Flashnews.gr (δείτε ΕΔΩ) για τον Απόστολο Λεκίδη ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Επισκοπής για την έναρξη της συνεργασίας τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ρεθυμνιώτικης ομάδας:
«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Απόστολου Λεκίδη στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας»Ο Απόστολος Λεκίδης γεννήθηκε στις 1 Μαρτίου του 1968 στην Θεσσαλονίκη. Υπερασπίστηκε ως ποδοσφαιριστής με επιτυχία την εστία των ομάδων, Άρη, Καστοριά, Ηρακλή, Τρίκαλα, Πανελευσινιακό, Παναιτωλικό, Λύκοι, Καλλιθέα, Ναυπακτιακό, Καλαμάτα, Χανιά, Λάρισα, Ιωνία Χανίων, Αστέρα Χαλέπας και Ιδομενέα.
Την σεζόν 2008-09 αλλά και από το 2010 έως και τον περασμένο Σεπτέμβριο εργάστηκε στον ΑΟ Χανιά ως προπονητής τερματοφυλάκων. Αμέσως μετά την συμφωνία του με την ομάδα μας ο κ. Λεκίδης μίλησε στο www.aoepiskopis.gr  «Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με την διοίκηση της Επισκοπής. Είμαι έτοιμος να προσφέρω και εγώ μέσα από πολύ δουλειά μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Η Επισκοπή είναι μια καλή ομάδα με στόχους και μέλλον για κάτι καλό».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook