Την πέμπτη ήττα στη σειρά υπέστη η ομάδα Κ20 του Πλατανιά, με 0-4 από τη Βέροια στο Μάλεμε.

Παρά το γεγονός ότι ενίσχυσαν τους "ερυθρόλευκους" οι Γιακουμάκης και Τσοντάκης από την πρώτη ομάδα (υπό το βλέμμα και του Άγγελου Αναστασιάδη), οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν σε θριαμβευτική νίκη.

Στο 17' ο Τσικουδάκης έχασε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά αυτός που το έκανε ήταν για τη Βέροια ο Μάνος στο 32'. 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία με τον Τσικουδάκη (41'), αλλά αυτή που πέτυχε γκολ ήταν ξανά η φιλοξενούμενη ομάδα με τον Παρσόπουλο στο 65' να ευστοχεί σε πέναλτι. 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Σκαθαρούδης σημείωσε το 0-3, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 86' ο Παπαγεωργίου, ερχόμενος από τον πάγκο.

Πλατανιάς (Γιώργος Προμπονάς): Κοκκαλάς, Μιχαήλ (77’ Ι. Μαραγκουδάκης), Μπουρμπάκης, Κ. Μαραγκουδάκης, Τσικουδάκης, Ροκάκης (61’ Ντούπης), Λίκα (61’ Πάτα), Φραγκιουδάκης, Κονονένκο, Τσοντάκης, Γιακουμάκης.

Βέροια (Στέφανος Γαϊτάνος): Βόλτσης, Τακίδης, Αλιατίδης (79’ Ν. Σίμος), Κιοσκερίδης, Ε. Σίμος, Μουρατίδης, Σκαθαρούδης, Παρσόπουλος, Μάνος, Στασινόπουλος (75’ Παπαγεωργίου), Ντόγος (68’ Τσόλκας).Λευτέρης Αντωνακάκης