Η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία» (FAI) ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, με ανάρτηση ανακοίνωσής της στο Indymedia.

H έκρηξη είχε γίνει στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.

«Επιλέξαμε να χτυπήσουμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής γιατί πιστεύουμε πως τους φασίστες πρέπει να τους χτυπάς πρώτος πριν σε χτυπήσουν αυτοί. Δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε την εκκόλαψη του φιδιού» αναφέρει, ενδεικτικά, το κείμενο της ανάληψης της ευθύνης.

«Το ζήτημα για εμάς δεν είναι να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, αλλά εκτός ζωής. Τότε ο Κασιδιάρης, αυτό το θυληπρεπές παιδάκι με τα χίλια τικ, θα καταλάβει ότι δηλώνοντας πως \”η Χρυσή Αυγή δε σταματάει ούτε με βόμβες ούτε με σφαίρες\” κάνει μεγάλο λάθος. Άλλωστε τα μεγάλα λόγια δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν» τονίζει σε άλλο σημείο της η οργάνωση.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook