Ο Ακρίτας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το κλίμα στο Μινώταυρο είναι βαρύ τις τελευταίες ημέρες λόγω της απώλειας του αδερφού του αρχηγού της ομάδας, Χρήστου Νταγκουνάκη, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη με 4-2 στις Μουρνιές.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10\’ με τον Δοντσίδη, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Γαβρέλας ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 37\’ και στο 39\’ ο Γουνάκης με δυο γκολ έφερε την ολική ανατροπή στο σκορ, με το 1-3 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο 75\’ ο Δοντσίδης με πέναλτι μείωσε σε 2-3, σε φάση που αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Συγγελάκης και κάτω από την εστία κάθισε ο επιθετικός Ιωαννίδης. 
Σε ακόμα μια \”φαρμακερή\” αντεπίθεση στο 88\’ ο Μυριδάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Με δυο γκολ του Ζαντριά στο 18\’ και στο 84\’ ο ΔΑΑΟΧ κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη στον όμιλο τίτλου απέναντι στα Ροδωπού, που είχαν πολλές απουσίες (φώτο από το παιχνίδι).
Στο τοπικό ντέρμπι της Σούδας ο Άρης κέρδισε 1-0 την Ασπίδα με γκολ του νεαρού Φέζγκα στο 25\’, με τον σκόρερ και τον Κλωθάκη να έχουν από ένα δοκάρι.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ήταν το ματς στην Παλαιόχωρα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ίκαρο Μουρνιών. Το ματς στο 25\’ διακόπηκε προσωρινά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του αμυντικού των γηπεδούχων, Μετζιδάκη, που μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο Χανίων.
Η Κορωνίδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να \”κόψει\” βαθμούς από την Ιωνία 2000, με το γκολ του νεαρού Κουλιζάκη στο 75\’.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook