Βέβαιος ότι το φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου Α\’ και Β\’ Θεσσαλονίκης. Διευκρίνισε μάλιστα ότι απομένουν ορισμένες εκκρεμότητες.

Ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε επίσης βέβαιος ότι η επαναγορά ομολόγων θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και ότι η Ελλάδα θα πάρει τη δόση.

Παράλληλα κατηγόρησε την Αντιπολίτευση ότι κρύβει την αλήθεια όταν υποστηρίζει ότι υπάρχει και άλλη λύση: «Όποιος δίνει υποσχέσεις για επάνοδο στο παρελθόν ή λύση χωρίς θυσίες και περικοπές, θα τις βρει μπροστά του, διότι ο λαός θα του ζητήσει τα ρέστα αργότερα.»

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, είπε πως θα έχει συναντήσεις με φορείς και κοινωνικούς θεσμούς, και επανέλαβε ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί ως «αντισυνταγματικό μόρφωμα».

Σχετικά με την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς το συνέδριο του Φεβρουαρίου είπε πως «πρέπει να ξαναγίνουμε παράταξη, να ξαναγνωριστούμε με την κοινωνία, να ξαναεκφράσουμε τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου».

* Τη Δευτέρα ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στην κοινή συνεδρίαση των Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου Αττικής.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook