Ήττα – σοκ γνώρισε η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή που είδε την διαφορά των έξι βαθμών να “ροκανίζεται” και να πλησιάζει ο Γιούχτας σε απόσταση αναπνοής.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μανώλη Σουτζή πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και πήρε ένα σπουδαίο αλλά και δίκαιο τρίποντο μιας και ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ και κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Ερμής έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Κάββαλο, Αριστεινίδη ωστόσο ο ΠΟΑ ήταν εκείνος που σκόραρε όταν ο Φραγκιαδάκης πήρε το “ριμπάουντ” μετά την κεφαλιά του Πέτρου Γιακουμάκη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Παρά το γκολ των γηπεδούχων, οι παίκτες του Ερμή δεν πτοήθηκαν και βγήκαν στην αντεπίθεση για να ισοφαρίσουν χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες. Τελικά, ότι δεν πέτυχαν στα πρώτα 40 λεπτά, ο Ερμής το πέτυχε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Βαρούχας εκτέλεσε το φάουλ, ο Συνάνης δεν έκανε σωστή εκτίμηση της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.

Το σοκ δεν είχε τέλος για τους Ατσαλενιώτες που με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν το 1-2 όταν ο Στέλιος Κάββαλος πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Κλίνη δίνοντας στον Ερμή την μεγάλη νίκη στην ομάδα του!

Ο Ερμής ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και τρελαίνει κόσμο με τις φετινές του εμφανίσεις αποτελώντας την ομάδα – έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook