\’\’Εκτός από τον Μητρόπουλο του Παναιτωλικού, δεν έχουμε ασχοληθεί με μεταγραφικά θέματα\’\’ αυτό ξεκαθαρίζουν σε κάθε τόνο οι άνθρωποι τις διοίκησης του ΟΦΗ, στη σκιά την ήττας στο Περιστέρι και της εμφάνισης Γουναρίδη.  Αυτό που γίνεται σαφές είναι ότι σε κάθε περίπτωση τα μεταγραφικά θέματα θα πέσουν στο τραπέζι όταν ολοκληρωθούν τα δύο επόμενα παιχνίδια, με Τρίπολη στο πρωτάθλημα και Απόλλων στο Κύπελλο.

Εφόσον κριθεί αναγκαία η απόκτηση τερματοφύλακα τον πρώτο λόγο έχει ο Σήφης Δασκαλάκης (όπως άλλωστε έχει γράψει το flashnews.gr από τον Οκτώβριο) ωστόσο αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι στο μυαλό του τεχνικού τιμ και της διοίκησης, αφού η στήριξη στον Γουναρίδη υφίσταται. 

Στον αντίποδα υπάρχει θέμα Σίσιτς, αφού ο Σλοβένος με την παρουσία του εκτός και εντός γηπέδου δεν δικαιώνει τις προσδοκίες των ασπρόμαυρων. Εξάλλου ο ΟΦΗ χωρίς των Σίσιτς στο Περιστέρι ήταν καλύτερος επιθετικά (σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια), σημειώνοντας δύο τέρματα και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Στην υπόθεση του Σλοβένου ίσως διαδραματίσει και σημαντικό ρόλο η αποκάλυψη Περογαμβράκη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook