Η… συλλογή εμπειριών ήταν το ζητούμενο για τον Ν.Ο. Χανίων και την ομάδα των μίνι παίδων στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης από την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 του Μαρτίου. Οι νεαροί αθλητές των Γιώργου Φραγκέδη και Γιάννη Ζαγουράκη άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον και κατέλαβαν την 5η θέση στο τουρνουά που συμμετείχαν «μεγάλα» ονόματα του αθλήματος.

 

Ο απολογισμός για το Ν.Ο.Χ. ήταν μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η μοναδική νίκη ήρθε με αντίπαλο την Βουλιαγμένη 2 και σκορ 4-0, ενώ κόντρα στον 3ο στην τελική κατάταξη Πανιώνιο κατακτήθηκε η ισοπαλία με σκορ 5-5. Εκεί που δεν τα κατάφεραν οι μίνι παίδες του χανιώτικου Ομίλου ήταν στα παιχνίδια με Βουλιαγμένη 1 (3-11), Π. Φάληρο (6-15) και Παναθηναϊκό (4-17) όπου γνώρισαν τρεις ήττες.

 

Πάντως με τις εμφανίσεις τους οι «μικροί» του Ν.Ο.Χ άφησαν ευχαριστημένους τους προπονητές τους και είναι ενδεικτικές οι δηλώσεις του Γιάννη Ζαγουράκη: «Θεωρώ ότι ολοκληρώσαμε κερδισμένοι σε εμπειρίες τη συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά, που ήταν το πρώτο επίσημο για τα παιδιά. Τα συμπεράσματά μας είναι θετικά. Κερδίσαμε σημαντικά σε εμπειρία, δείχνοντας ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Τα παιδιά αυτά, μπορούν ν’ αποτελέσουν το μέλλον του Ν.Ο.Χ., εάν βέβαια έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν σωστά και αναφέρομαι στα προβλήματα που υπάρχουν με την πισίνα. Για εμάς είναι σημαντικό ότι οι αντίπαλοι προπονητές αναγνώρισαν την προσπάθεια που γίνεται και τόνισαν ότι είδαν τα παιδιά βελτιωμένα, γνωρίζοντας και οι ίδιοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο κολυμβητήριο με την έλλειψη πετρελαίου. Πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που ξεκινάει αρχές Ιουνίου».

 

Η τελική κατάταξη:

1. Π. Φάληρο

2. Βουλιαγμένη 1

3. Πανιώνιος

4. Παναθηναϊκός

5. Ν.Ο. Χανίων

6. Βουλιαγμένη 2

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook