Χθες έγινε το δεύτερο live του “Dancing with the stars” που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό κερδίζοντας το μεγαλύτερο ποσοστό της τηλεθέασης.

Από νωρίς βρέθηκε στο στούντιο ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να διαγωνιστεί, λόγω ενός μικρού ατυχήματος που είχε. Ο ίδιος ήταν πολύ αισιόδοξος και θα προσπαθήσει να αναρρώσει για να βρεθεί στο επόμενο live. Η Αγγελική Ηλιάδη ξεκίνησε το show και ο Τρύφωνας σαμαράς ήταν αυτός που χόρεψε τελευταίος κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Το ζευγάρι που τελικά αποχώρησε ήταν η Νίκη Ξάνθου και ο Δημήτρης Κρανιάς. Η ολυμπιονίκης δεν κατάφερε να παραμείνει στο show κι έτσι ήταν η πρώτη που άφησε το DWTS 2.

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης:

Η Νατάσα Καλογρίδη έπιασε κορυφή στη βαθμολογία των κριτών με 31 πόντους και σε απόσταση αναπνοής ακολούθησαν ο Αργύρης Αγγέλου και η Νάντια Μπουλέ.



Πανέμορφη και λαμπερή εμφανίστηκε και στο δεύτερο live η Ελεονώρα Μελέτη με τον παρτενέρ της.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιάννης Λάτσιος ήταν η πιο καλή χορογραφία μέχρι εκείνη τη στιγμή. Απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή αλλά και τα χειροκροτήματα του κοινού. Η παρουσιάστρια πήρε το πρώτο οχτάρι από τον Φωκά Ευαγγελινό! Δείτε το χορευτικό της:

Μπορεί ο Κώστας Μαρτάκης στις πρόβες να κατάφερε μια χαρά, στο live όμως μας τα χάλασε λιγάκι. Ο τραγουδιστής στην προσπάθεια του να είναι τέλειος κάπου παραπάτησε κι έπεσε. Το ζευγάρι χαριτολογώντας είπε πως αυτή η τουμπίτσα ήταν μέσα στην χορογραφία. Η Ζέτα προσπάθησε να το σώσει λέγοντας πως το έπαθε εξαιτίας της παρουσίας της μαμάς του που ήταν στο πλατό. Η κριτική επιτροπή δεν επηρεάστηκε από την τούμπα, αφού η βαθμολογία τους ήταν σχετικά καλή.

Η …θεαματική χορογραφία του Τρύφωνα Σαμαρά ξεσήκωσε το κοινό, όχι όμως και την κριτική επιτροπή που τον άφησε στην τελευταία θέση του πίνακα με 24 βαθμούς.

Η τελική βαθμολογία των κριτών διαμορφώθηκε ως εξής:

\"\"

Δείτε το χορευτικό της Νίκης Ξάνθου με τον Δημήτρη Κρανιά:

Δείτε το χορευτικό της Μαρίας Τσούρη με τον Πάνο Ξυλά:

Δείτε το χορευτικό της Ναταλίας Δραγούμη και του Uri Dimitrov:

Κατά τ\’ άλλα, η μαραθώνια μετάδοση του ΑΝΤ1 -κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες- ξεκίνησε με τον Γιώργο Χρανιώτη να μπαίνει στο πλατό τραυματισμένος από τις πρόβες και συνεχίστηκε με πολλές, πάρα πολλές ατάκες υποτιθέμενης ειρωνείας μεταξύ Ζέτας Μακρυπούλια και Γιάννη Λάτσιου.

zappit, gossip-tv

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook