Ο Πλατανιάς συμμετείχε, όπως και όλες οι ΠΑΕ της Super League, στην πρωτοβουλία της Λίγκας για τη συλλογή μπαλών για τα παιδιά.

Η διαδικασία έγινε την Κυριακή (09/12) στα Περιβόλια, όπου είχε δημιουργηθεί ειδικός χώρος όπου οι φίλαθλοι άφηναν μπάλες.

Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά:

"Με μεγάλη επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ισχυροί άνεμοι), πραγματοποιήθηκε χθες, έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο περιθώριο της 14ης αγωνιστικής, η πρωτοβουλία «Μια μπάλα για τα παιδιά», που διοργάνωσε σε πανελλήνιο επίπεδο η Super League με τη συμμετοχή των 16 Π.Α.Ε. και υλοποίησε στα Χανιά η Π.Α.Ε. Πλατανιάς, με τη στήριξη δεκάδων φίλων της ομάδας από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Στη συγκεκριμένη σημαντική πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης και προσφοράς συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Χανίων με τον δημάρχο Μανώλη Σκουλάκη και τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο σε θέματα Αθλητισμού, Δημήτρη Λειψάκη, ο Δήμος Πλατανιά, με τον δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη και τον πρόεδρο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόρειου Άξονα (Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.) Γιάννη Σταματάκη, η εταιρεία Α.Ν.Ε.Κ. (εκ των σημαντικότερων χορηγών της Π.Α.Ε. Πλατανιάς), ο κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός, φίλαθλοι, αλλά και παιδιά κάθε ηλικίας.

Σημειώνεται ότι οι μπάλες που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε σχολεία και Ιδρύματα του τόπου."


Λευτέρης Αντωνακάκης