Ο Πλατανιάς συμμετείχε, όπως και όλες οι ΠΑΕ της Super League, στην πρωτοβουλία της Λίγκας για τη συλλογή μπαλών για τα παιδιά.
Η διαδικασία έγινε την Κυριακή (09/12) στα Περιβόλια, όπου είχε δημιουργηθεί ειδικός χώρος όπου οι φίλαθλοι άφηναν μπάλες.
Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά:
\”Με μεγάλη επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ισχυροί άνεμοι), πραγματοποιήθηκε χθες, έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο περιθώριο της 14ης αγωνιστικής, η πρωτοβουλία «Μια μπάλα για τα παιδιά», που διοργάνωσε σε πανελλήνιο επίπεδο η Super League με τη συμμετοχή των 16 Π.Α.Ε. και υλοποίησε στα Χανιά η Π.Α.Ε. Πλατανιάς, με τη στήριξη δεκάδων φίλων της ομάδας από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Στη συγκεκριμένη σημαντική πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης και προσφοράς συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Χανίων με τον δημάρχο Μανώλη Σκουλάκη και τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο σε θέματα Αθλητισμού, Δημήτρη Λειψάκη, ο Δήμος Πλατανιά, με τον δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη και τον πρόεδρο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόρειου Άξονα (Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.) Γιάννη Σταματάκη, η εταιρεία Α.Ν.Ε.Κ. (εκ των σημαντικότερων χορηγών της Π.Α.Ε. Πλατανιάς), ο κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός, φίλαθλοι, αλλά και παιδιά κάθε ηλικίας.

Σημειώνεται ότι οι μπάλες που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε σχολεία και Ιδρύματα του τόπου.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook