Στο πρόβλημα του Ηλία Αναστασάκου, ήρθαν να προστεθούν για τον Πλατανιά και οι τραυματισμοί των Λεωνίδα Αργυρόπουλου και Σαλόζε Ουντότζι.

Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός, όπως και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι και έγινε αναγκαστικά αλλαγή. Ο Νιγηριανός επιθετικός επίσης ολοκλήρωσε το ματς με τη Βέροια έχοντας ενοχλήσεις.

Η σοβαρότητα της κατάστασης των δυο ποδοσφαιριστών θα κριθεί ακόμα και μέσα στη μέρα.

Χωρίς αυτούς ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης (13/12) με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ο Αναστασάκος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά:

"Χωρίς τη συμμετοχή του Λεωνίδα Αργυρόπουλου και του Τσιγκόζι Ουντότζι, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον Κυριακάτικο αγώνα με τη Βέροια, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του.
Οι δύο ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ιατρικές εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να κριθεί σήμερα η σοβαρότητα της κατάστασής τους.
Ατομικό πρόγραμμα (ελαφρύ τρέξιμο) ακολούθησε ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος αντιμετωπίζει, επίσης, πρόβλημα τραυματισμού από την περασμένη Παρασκευή και για τον λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Βέροια.
Σημειώνεται, τέλος, ότι η αυριανή προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε."Λευτέρης Αντωνακάκης