Ο αυστραλιανός ραδιοφωνικός σταθμός που βρίσκεται πίσω από την τηλεφωνική φάρσα στο βρετανικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύτηκε η Κέιτ Μίντλετον, θα καταθέσει τα χρήματα που θα κερδίσει από τις διαφημίσεις ως το τέλος του χρόνου, σε ένα ταμείο που δημιουργήθηκε για την οικογένεια της νοσοκόμας, η οποία αυτοκτόνησε, όπως φαίνεται εξαιτίας της φάρσας αυτής, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, η Southern Cross Austereo, μητρική εταιρεία του ραδιοσταθμού «Sydney radio station 2Day FM».

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις διαφημίσεις με ελάχιστη συνεισφορά το ποσό των 500.000 δολαρίων Αυστραλίας (525.000 δολάρια ΗΠΑ), σε ένα ταμείο στη μνήμη της νοσοκόμας Τζασίντα Σαλντάνια, η οποία απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η έγκυος Κέιτ.

Η εταιρεία έθεσε σε διαθεσιμότητα τους δυο ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Μελ Κρεγκ και Μάικλ Κρίστιαν, «έκοψε» το πρόγραμμά τους «Hot 30» και ανέστειλε τη μετάδοση διαφημίσεων λόγω του θανάτου της Σαλντάνια. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μετάδοση των διαφημίσεων από το σταθμό θα επαναληφθεί από την Πέμπτη.

«Πρόκειται για μια φοβερή τραγωδία και η σκέψη μας είναι στην οικογένειά της», δήλωσε ο διευθυντής της Southern Cross Chief, Ρις Χόλεραν.

«Ελπίζουμε ότι η συνεισφορά μας στο ταμείο αυτό θα είναι για την οικογένεια της Σαλντάνια η υποστήριξη που χρειάζεται σ΄αυτή τη δύσκολη στιγμή», τόνισε.

 

protothema.gr