Οι στιγμές χαράς και τα πανηγύρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων την περασμένη Τετάρτη διαδέχτηκαν την κατήφεια και την πίκρα για το καταδικαστικό αποτέλεσμα κόντρα στο Ρέθυμνο. Αυτά ήταν τα συναισθήματα που επικρατούσαν στις τάξεις του Ακρίτα μετά το 0-0 με την ρεθυμνιώτικη ομάδα και την χαμένη ευκαιρία για να μείνει «ζωντανή» στο… κυνήγι της παραμονής η ομάδα του Αποκόρωνα. Παρόλα αυτά βέβαια ο πρόεδρος Μιχάλης Φλεμετάκης όπως έκανε και μετά το ατυχές αποτέλεσμα με τον Αετό παρέθεσε τραπέζι στην ομάδα, δείγμα του καλού κλίματος που υπάρχει παρά την κακή πορεία.

 

Ο προπονητής του Ακρίτα, Τάκης Διακάκης, χαρακτήρισε δύσκολη την επόμενη μέρα για την ομάδα του αλλά τόνισε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τελειώσει αξιοπρεπώς η χρονιά:

«Δυστυχώς για εμάς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε δεύτερο παιχνίδι στην σειρά στην έδρα μας με ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο φέρνοντας το ισόπαλο αποτέλεσμα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, προσπαθήσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να διασπάσουμε την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της αντίπαλης ομάδας. Για εμάς η επόμενη μέρα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους παίκτες ψυχολογικά να κάνουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος και να τελειώσουμε αξιοπρεπώς αυτό που ξεκινήσαμε».

 

Σε ερώτηση για την μέτρια εικόνα της ομάδας του υποστήριξε ότι:

«Δυστυχώς σε αυτό το γήπεδο δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Σε κανένα παιχνίδι δεν έχει παιχτεί. Όλα πάνε στην δύναμη και όποια ομάδα κάτσει πίσω είναι πολύ εύκολο να πάρει αποτέλεσμα. Πάλι καλά που δεν δεχτήκαμε γκολ στην κόντρα επίθεση. Χάσαμε βέβαια μια ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται. Έτσι είναι το ποδόσφαριο. Νομίζω ότι ήταν το αποτέλεσμα μιας συνεχόμενης ατυχίας. Ακόμα και στο παιχνίδι αυτό χάσαμε στο 15’ τον καλύτερο μας μικρό σε συνδυασμό με το ότι είχε φύγει στην Αθήνα για προσωπικό πρόβλημα ένας άλλος βασικός μικρός ο οποίος θα μας έδινε λύσεις στο σημερινό παιχνίδι»

 

Τέλος ρωτήθηκε για το αν έχει ελπίδες η ομάδα του θεωρητικά ή είναι καταδικαστικό το αποτέλεσμα και απάντησε:

«Πιστεύω ότι δεν είναι πλέον στο χέρι μας. Αν κερδίζαμε θα ήταν πιο πολύ στο χέρι μας. Τώρα είναι στο χέρι του Ρεθύμνου που θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Κάνανε μια τίμια προσπάθεια κι αυτοί. Είναι μια ομάδα σαν εμάς που βαδίσαν όλη την χρονιά με τίμιο τρόπο και αξιοπρεπέστατα».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook