Αυτοκίνητο τύπου βάν συγκρούσθηκε με μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του. Πρόκειται για τον Γεώργιο Νικολάου 63 χρονών από τη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 22:00, τη Δευτέρα, ο Νικολάου οδηγούσε μικρό βαν που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των αεροσκαφών.

Αφού ολοκλήρωσε την εργασία του και επέστρεφε στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, το όχημά του προσέκρουσε στο φτερό μικρού αεροσκάφους τύπου τσάλετζερ που ήταν σταθμευμένο.

Ο άτυχος Νικολάου εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ο Νικολάου είχε τις αισθήσεις του και δεν έφερε σοβαρά εξωτερικά τραύματα παρά μόνο ένα φαινομενικά μικρό κτύπημα στο λαιμό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας όπου στις δύο και τριάντα το πρωί ανακοινώθηκε ο θάνατος του.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημείωθηκε το θανατηφόρο ατύχημα διερευνούν το τμήμα εργασίας και το τμήμα πολιτικής αεροπορίας.protothema.gr