Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσαν σήμερα οι θεράποντες Ιατροί του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού .

Στο ανακοινωθέν αναφέρεται ότι : ο Σεβασμιώτατος Μητροπο-λίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός παραμένει νοση-λευόμενος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξαιτίας επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση χολοκυστεκτομής.

Η κατάσταση του βελτιώνεται αργά και σταθερά.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης δήλωσε: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε χρεωστικώς και ευγνωμόνως τον συντοπίτη μας Ιατρό Καθηγητή και Διευθυντή της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός κ. Ευάγγελο Κοκκινάκη δια την αμέριστη συμπαράσταση του στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας ο οποίος παρακαλεί πολύ να μην υποβάλλονται εις τον κόπο άνθρωποι της περιοχής μας και να τον επισκέπτονται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ευχαριστούμε επιπλέον τον ιερό κλήρο και τον λαό της περιο-χής μας δια το μόνιμο ενδιαφέρον και την πολύτιμη αγάπη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook