Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας οι νέοι διοικητές σε εννέα νοσοκομεία της επικράτειας των οποίων η τοποθέτησή τους αναμενόταν από το φθινόπωρο.

Στη 7η ΥΠΕ δηλαδή σε ότι αφορά δηλαδή την Κρήτη, ανακοινώθηκε μια νέα τοποθέτηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνης όπου χρέη διοικητή αναλαμβάνει ο χειρουργός Νίκος Ξιπολυτάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομειακό Ίδρυμα έχει μείνει ακέφαλο από τον περασμένο Αύγουστο που παραιτήθηκε ο προηγούμενος διοικητής.

Οι υπόλοιπες τοποθετήσεις έχουν ως εξής:

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», διοικητής αναλαμβάνει ο αρχιτέκτονας Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» διοικήτρια τοποθετείται η Παθολογοανατόμος Μαρία Καρρά.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» χρέη διοικητή αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Χρήστος Παπαχρήστος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά «’Αγιος Παντελεήμων»-ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», διοικητής γίνεται ο δικηγόρος Κώστας Πεταλάς.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου» διοικήτρια αναλαμβάνει η δικηγόρος Παρασκευή Κετσετζή και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» διοικήτρια τοποθετείται η Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς-Γενικό Νοσοκομείο/Κέντρο Υγείας Γουμένισσας, διοικητής αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Θεμιστοκλής Ανθρακίδης και στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας-Καρπενησίου-Άμφισσας-Φωκίδας, ο γυναικολόγος Παναγιώτης Κουτσοπίνης. Τέλος,