Την πλήρη αντίθεσή της στις «αντιεκπαιδευτικές» και «αντικοινωνικές», όπως τις χαρακτηρίζει αλλαγές στον σχολικό χάρτη, εκφράζει σε ψήφισμά της η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Χανίων.
Επίσης το διοικητικό συμβούλιο της ΤΕΔΚ που συνεδρίασε σήμερα, σε δεύτερο ψήφισμά του εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στον νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Κρήτη που προβλέπει την κατάργηση του Κέντρου διαλογής Χανίων και την μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο ψήφισμα «Η εγκατάλειψη και στον τομέα αυτό του δίπολου ανάπτυξης Ηρακλείου-Χανίων, το οποίο υποτίθεται ότι καθιερώθηκε με το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο, έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα την υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους πολίτες του Νομού Χανίων αλλά και την μεταφορά θέσεων εργασίας από τα Χανιά στο Ηράκλειο.

Η Τ.Ε.Δ.Κ. Ν.Χανίων στα πλαίσια της κάθετης και ριζικής αντίθεσης της με την συνεχιζόμενη υποβάθμιση και απογύμνωση του νομού Χανίων που έχει οδηγήσει τον τόπο σε οριακό σημείο, εντάσσει και το θέμα αυτό στις δυναμικές διεκδικήσεις της.»

Δείτε ΕΔΩ το ψήφισμα της ΤΕΔΚ Χανίων για τις συγχωνεύσεις των σχολείων.

Δείτε ΕΔΩ το ψήφισμα της ΤΕΔΚ Χανίων για τα ΕΛΤΑ

(Φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook