Εκδήλωση Χαράς και Αγάπης οργανώθηκε το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2012 από το ξενοδοχείο Knossos Beach BUNGALOWS & SUITES για παιδιά με τους γονείς και συνοδούς τους σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης και το Σπίτι της Αγάπης.

Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου και ο Πρόεδρός του κ. Μανώλης Χαχλιούτης διέθεσε – προσέφερε με χαρά 2 λεωφορεία, μεταφέροντας τα 100 περίπου άτομα στο Ενυδρείο Κρήτης «Θαλασσόκοσμος», όπου οι υπεύθυνοι του Ενυδρείου ξενάγησαν τα παιδία και τους συνοδούς τους στους χώρους των εγκαταστάσεών του, ευγενική προσφορά του Διευθυντή του κ. Μιχάλη Παπαδάκη.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο Knossos Beach BUNGALOWS & SUITES όπου τους παρατέθηκε γεύμα από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου κ. Γιώργο Λογιάδη και κ. Γιάννη Λογιάδη. Ο γνωστός σε όλους σεφ Λευτέρης Λαζάρου συνεργάτης του ξενοδοχείου με το Γιάννη Μάργαρη και την ομάδα του, μαγείρεψαν και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά δίνοντας τους ιδιαίτερη χαρά.
Οι μικροί μας φίλοι με τους γονείς και συνοδούς τους είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να ανταλλάξουν ευχές.

Η εκδήλωση ήταν ευγενική χορηγία των τριών παραπάνω επιχειρήσεων σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης και το Σπίτι της Αγάπης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook