Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει μέχρι σήμερα το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Ιεράπετρα θα συνεχίσουν να προσφέρονται και στο μέλλον, όπως διαβεβαίωσε σήμερα ο Διοικητής του ΙΚΑ κ. Ρόβερτος Σπυρόπουλος τον Δήμαρχο Ιεράπετρας και τους βουλευτές του νομού.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και Κωστής Δερμιτζάκης μαζί με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Διοικητή του ΙΚΑ και τον ενημέρωσαν για την ανησυχία που υπάρχει στην τοπική κοινωνία με το φημολογούμενο ενδεχόμενο υποβάθμισης της υπηρεσίας στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Το προηγούμενο διάστημα είχε σταλεί σχετική επιστολή του Δημάρχου ενώ είχαν ληφθεί και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες και επαφές για το θέμα, με βασικό αίτημα να μην υποβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Ιδρύματος για τους χιλιάδες ασφαλισμένους της περιοχής.

Κατά τη σημερινή συνάντηση, οι βουλευτές και ο Δήμαρχος ενημέρωσαν τον Διοικητή του ΙΚΑ για το ρόλο και τη σημασία της υπηρεσίας στην περιοχή και ο κ. Σπυρόπουλος τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία μετακίνηση προσωπικού από την υπηρεσία, θα συνεχίσουν να παρέχονται κανονικά οι υπηρεσίες και παράλληλα εξετάζει το ενδεχόμενο να υλοποιούνται πρόσθετες αρμοδιότητες σε επίπεδο Λασιθίου αναφέροντας ενδεικτικά τη διαδικασία για την καταβολή των συντάξεων που γίνεται μέχρι σήμερα σε περιφερειακό επίπεδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook