Θύμα εκβιασμού από 36χρονη που γνώρισε το καλοκαίρι μέσα από «ροζ» ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, έπεσε ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος κατάφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να γλιτώσει.

Όπως κατήγγειλε ο παθών, είχε συνευρεθεί με την γυναίκα, την οποία βρήκε σε αγγελία, χωρίς να γνωρίζει τα στοιχεία της, στις αρχές Αυγούστου, αλλά όταν διέκοψε την επικοινωνία και τις προσωπικές τους συναντήσεις, η γυναίκα άρχισε να του τηλεφωνεί επανειλημμένα και να του στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο (sms) και στο facebook, με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο, ενώ απαιτούσε εκβιαστικά χρήματα.

Από την αστυνομική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής ποινικής εξέτασης, μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και η διεύθυνση διαμονής της 36χρονης, η οποία χτες συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για απόπειρα εκβίασης, εξύβριση και απειλή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της και κατά την αυτοψία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στον χώρο, ταυτοποιήθηκε ως η αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook